Aktiv weekend i vente

Starter en aktiv weekend ud med... Træning! ;)

Starter en aktiv weekend ud med… Træning! 😉

Jeg er netop hjemvendt fra stormøde på jobbet, da der er heftige besparelser på vej fra årsskiftet, og min afdeling er desværre særligt hårdt ramt 🙁 For et par uger siden vidste mine nærmeste kolleger og jeg faktisk ikke rigtig, om vi var købt eller solgt pr. 1/1 2016, men indtil videre ser det ud til, at vi får lov til at blive hængende på VUC lidt endnu.. Phew! (og nu håber jeg saaaatme ikke, at jeg har jinxet noget!). 7-9-13 og en ordentlig spytklat over skulderen!

Heldigvis har jeg en skøn weekend i vente, hvor der ikke er tid til at bekymre sig om besparelser 🙂
I morgen skal jeg til min første håndboldkamp i halvandet år, og det bliver fantastisk at snuse til harpiksen igen! Vi kunne ikke stille hold sidste år, da hende tv-tossen (læs: mig) pludselig rykkede til storbyen, så det bliver herligt at samles igen. Jeg har trukket målmandstjansen, hvilket nu egentlig er fint nok, da jeg helst skal have friske stænger til 10 km’s Hjerteløb om søndagen med et par skønne kollegaer 🙂 Nøj, det er lang tid siden, at jeg har løbet så langt, så det bliver sgu nok lidt hårdt. Så kan man sgu lære på den hårde måde at holde løbetræningen ved lige 😉

Efter målmandstjansen dribler kæresten og jeg direkte videre til min nieces fødselsdag, og derefter står den på restaurant og standup med Rasmus Bjerg bagefter. Jeg har aldrig været til et show med ham før, så jeg er lidt spændt, men han plejer at være dejlig lummer, så mon ikke, at det nok skal blive sjovt? 😉 Alt i alt bliver det vist en ret heftig weekend, men den bliver fantastisk!

Vind gavekort på 500 kr.

imageLige inden I smutter: Nu har I igen mulighed for at vinde et gavekort på 500 kr. min webshop! Ja, fandme ja!

Grunden? I var også pisse tossede med de fine nye træningstights fra 2Skin, og derfor fik jeg æren af at blive ugens partner for et par uger siden. Nu er tiden kommet til kåringen af månedens Zircles partner, og det kunne da ik’ være så ring’ endda at nappe den fine titel 🙂 Pas på derude: en jyde sigter efter stjernerne (men hun har samtidig allerede gjort madrassen klar til en blød landing).

For at deltage i konkurrencen om gavekortet, kræver det derfor en lille bitte stemme på mig her (video #3) til kåringen af månedens Zircles partner, og jeg vil være jer yderst taknemmelige (som altid)! 🙂

Nu vil jeg skyde weekenden i gang (og forhåbentlig sige farvel til hovedpinen) med lidt træning i selskab med et par kusiner, og så runder vi selvfølgelig af med en god bunke sushi – I love it!

 

5 Kommentarer

 1. Susanne Dalsgaard Nielsen

  Pyha en aktiv weekend du går i møde. Men det lyder til at være en god blanding af aktiviteter, så mon ikke det nok skal gå.
  Det er ikke rart at vide om man er købt eller solgt, men skønt at du og kollegaen slap fri.

  Her står weekenden bare på hygge og afslapning med manden og vores søn Asbjørn på 2.5 år.
  Og så bliver min ryg forhåbentlig snart bedre. Har haft en slags hold i ryggen de sidste par dage.

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Der har i hvert fald ikke været tid til at kede sig 😉
   Håber ryggen har fået det bedre 🙂

   Svar
 2. Trine

  Hvor fedt med håndbold! Er sikker på, at ‘sildene på 30+’ går en super sæson i møde 🙂

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hihi, vi fik da hele 17 mål i første kamp – det er jo ret uvant for os 😉
   Du skal ikke være med igen? 🙂

   Svar
   1. Trine

    Ej hvor godt – tillykke 🙂
    Og nej, mit knæ er aldrig blevet helt optimalt på trods af operation, så holder mig fra kontaktsport 🙁 Men det er klart det hyggeligste håndboldhold jeg har spillet med 😛

    Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *