80 km og 80’er fest

13072752_10156892026940422_579909734598276316_o

Det er så yyyyndigt at følges ad 😉

Tænk, at vi nu allerede er hoppet ind i maj måned! Tiden flyver af sted, når man har det sjovt (og dejligt, og fantastisk, og…). Solskin oveni hatten gør jo nærmest, at mit liv føles som en fest😊☀️ Jeg er skisme fan af det dersens forår – altså den der varme en af slagsen😉

April måned har været en blandet landhandel, som har været præget af en stor arbejdsbyrde, Jeppes nye arbejde som Danmarks yngste værkfører (jeps, jeg er en stolt pige!), et par tur/retur ture til storbyen med min nevøs konfi og Newline event indblandet, og så sluttede vi måneden af med bravour i det “smukkeste” 80’er tøj til familiefødselsdag i Sønderjylland i lørdags. Billedet taler vist sit eget sprog😂

Hold kæft, hvor jeg elsker temafester, hvor alle bare giver den fuld hammer! Jeg har dog været ramt af en forkølelse, som betyder, at jeg måtte hviske mig igennem hele søndagen, og i dag snakker som den værste bodega-mutter. Miss charming as always😜

April blev også måneden, hvor det lykkedes mig at få 80 km løb i benene til min Newline Challenge. Yay! Jeg føler dog stadig, at jeg halter lidt bagefter i forhold til at blive klar til Aarhus City Halvmarathon d. 19/6, men jeg må jo gøre det, så godt jeg kan til den tid. Forhåbentlig uden kollaps😁

I dag har jeg også ret spontant meldt mig til Wings For Life-løbet som allerede er nu på søndag, hvor jeg skal løbe om kap med en bil (som dog heldigvis først starter en halv time efter mig). Det bliver sjovt at prøve et lidt anderledes løb, hvor det ikke er mig, der skal indhente målstregen, men målstregen, der skal indhente mig😊

Jeg håber på at få løbet en 14-15 kilometer, men nu må vi se, hvor gode ben der sidder på fruen på sådan en højhellig søndag, hvor jeg ellers foretrækker at guffe rundstykker og splatte af😉

En finger på pulsen

Throwback til Newline event i KBHÅÅÅÅ :)

Throwback til Newline event i KBHÅÅÅÅ 🙂

For nogle uger siden gav Jeppe mig en fantastisk gave: et Garmin Forerunner 225, som jeg havde ønsket mig længe – YAY! Der er ingen tvivl om, at han er en kæmpe støtte i mine løbeprojekter, og nu har han blot gjort løbeturene lidt sjovere☺️

Jeg er helt fanget af den nye teknik, og især er det fantastisk at kunne følge min puls i løbet af dagen. Nu skal jeg så blot finde ud af, hvordan jeg pulstræner optimalt, for lige nu er det hele blot gætterier. Det der med at lave en makspulstest er altså lidt uoverskueligt – nææææh, så er det sgu nemmere for frøken Aakjær at finde hvilepulsen 😉

Min hvilepuls ligger omkring de 40, hvilket i følge Google burde betyde, at jeg er en veltrænet topatlet, meeeeen jeg tror nu blot, at jeg er ekstremt god til at slappe af😂 Eller måske er mit hjerte blevet stort af alle de dejlige mennesker, som gemmer sig derinde?☺️❤️

Nåh, nu vil jeg vende næsen mod min søde Jeppe og et lækkert fad mæ’ lasagne!

Hav en dejlig kort uge derude!😘

5 Kommentarer

 1. Laura Jensen

  Hold nu godt fast i den unge mand kære Katrine ! 😉 Han er uden tvivl det bedste der sket for dig , det kan vi vidst alle læse på dine dejlige indlæg efter du har mødt Jeppe ❤️ Der har aldrig været så meget glæde og kærlighed i det ! Hoooold fast Hihi 😂❤️

  I fortjener hinanden ! Og få nu lavet den hygge baby .. ! ( i vil få så smukke børn i 2 ) og i fortjener det Hihi ..

  Kh Laura trofast læser !

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Laura☺️
   Jeg kan love dig for, at jeg holder sindssygt godt fast! Han får ikke lov til at smutte nogen steder, do😉😂

   Ooooog mon ikke, at der dukker nogle hyggebørn op en dag?😉
   K.h. Katrine

   Svar
 2. Kirsten clausen

  Selv i det tøj er i det smukkeste og mest lykkelige par jeg følger med i ! ❤️ Elsker at sidde og læse højt for min mand ang jeres kærlighed ! Vi synes begge det er så smukt !

  Kæmpe tillykke endnu engang Katrine .
  Pas godt på den unge mand .
  Vi glæder os begge til at læse mere fra dig ..
  😂 Smiler stadig over min mand seneste kommentar , hvornår mon der kommer en hyggebarn hihihi 😂😀❤️

  God weekend til dig og din søde mand .

  Knus Kirsten .

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Kære Kirsten

   Hvor er det dog hyggeligt, at du læser højt for manden din☺️❤️
   Vi kan slet ikke undvære hinanden, så vi passer rigtig godt på hinanden❤️

   Hyggebørn kommer jo nok en dag😉
   Tak for din hilsen😘
   K.h. Mig

   Svar
 3. Susanne Dalsgaard Nielsen

  Som altid er det hyggeligt at læse dine indlæg. Du skriver om tingene, dine tanker, dine følelser m.m. og det er lige ud af landevejen 😊
  Fortsæt med de gode indlæg.

  I er rigtig fine klædt på i 80’er tøjet. Det må have været en sjov fødselsdag.

  Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *