5 pokkers hyggekilo

Løbetøjet har savnet mig!

Løbetøjet har savnet mig!

Forleden stødte jeg på badevægten😳 Jeg har ellers med vilje undgået den i et halvt års tid, da jeg godt vidste, at der ikke ventede gode nyheder på displayet, og resultatet blev da også som forventet (og lidt til)😉 Man er jo nødt til at være realist, når tøjet dagligt truer med at sprænge i luften😉

Det kunne altså godt tyde på at julemad, kærestehygge og en uge med all Inclusive har været en farlig cocktail, for status er i hvert fald nu, at dunken er blevet 5 kg tungere siden sommerferien. Jeg vejer derfor nu officielt mere, end jeg nogensinde har gjort *gulp*. Jeg husker tydeligt dengang, hvor jeg lovede mig selv, at jeg aldrig skulle veje over 60 kg… Det rykkede sig hurtigt til 65 kg… Og så 70 kg… Og fandme om jeg ikke er over de 75 kg nu! ARGH!😳 En kvindekrop i forfald, hihi…

Jeg har dog heldigvis mindre krise over vægten, end jeg havde troet, og der er ingen tvivl om, at Jeppe kan tage æren for dette. Komplimenterne flyver om mig flere gange dagligt, og jeg er derfor begyndt at slappe af i min egen krop, selvom der nu altså er liiiidt flere kilo at slappe af i. For første gang nogensinde, har jeg endda prøvet at ligge ved en pool, uden hele tiden at tænke på, at jeg skulle huske at trække maven ind. What a relief!

Nåh, men selvom jeg efterhånden hviler ret meget i min egen krop, er der dog også en sundhed at tage hensyn til (og en garderobe, jeg gerne vil kunne passe igen), så jeg har været nødt til at reagere på den voksende dunk. Jeppe er heldigvis fantastisk i et køkken, og han er helt med på at eksperimentere med grøntsager und so weiter, så ham har jeg god støtte fra👍

Men hvordan bekæmper man ellers sådan en ekstra 5 kg’s dunse? Tjaaaa, grundlæggende skal der egentlig bare fokuseres på at sige nej tak til kage, og i stedet ja tak til løbeture og grøntsager. Jeg har heldigvis nemt ved at sige ja tak til de sunde ting, men det kniber ret meget(!) med at sige nej tak til kage, så det bliver uden tvivl min største udfordring, men der er vist ingen vej udenom, hvis jeg vil kunne klemme mig i mit tøj igen.

For at svede dunsen væk, skal jeg uden tvivl til at fokusere meget på at få gang i løbeskoene igen, og derfor har jeg investeret i noget lunt løbegrej, så jeg ikke længere har nogle temperatur-undskyldninger. Jeg overvejer endda, om 2016 skal blive året, hvor jeg skal gentage oplevelsen med Aarhus City Halvmarathon….. Bum bum bum….

Er der andre derude, som også har fået et wake up call i 2016?😉

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *