5 hverdagsting jeg ikke kunne undvære

Vanemennesket Katrine😉

Vanemennesket Katrine😉

Jeg har grebet mig selv i at være lidt af et vanemenneske, hvilket har fået mig til at tænke over, hvilke hverdagsting der gør mit liv lidt mere fantastisk hver eneste dag😉😄

Det er åbenbart små ting i livet, der kan redde dagen for miss K:

 1. Sorte basistoppe fra Samsøe & Samsøe. Jeg har dem på hver dag – de lange under kjolerne – de korte under en t-shirt. Så er der ligesom lidt mere hold på dunken😉 De holder til alt og er stadig som nye på trods af flere års vask + tørretumbling👍🏼 H&M go home!
 2. Touché Éclat fra YSL. Jeg har kroniske rander under øjnene, men vidundermidlet fra YSL gør, at jeg ser bare en smule mere levende ud😉 Jeg bliver altid spurgt, om jeg er træt, de dage hvor jeg er løbet tør😁 Så fremover løber jeg aldrig tør!
 3. Bananer. Hvad gjorde man seriøst uden? De ryger på min morgenmad hver dag, bliver spist som mellemmåltid, og ryger selvfølgelig i smoothies☺️ Yndlingsfrugt!
 4. Kjoler og strømpebukser. Jeg går meget sjældent med bukser, da det ikke er Guds gave til kvinder med æblefacon (aaaav mine klemte tarme!😳). Mit klædeskab svømmer derfor i stedet over med kjoler i alle regnbuens farver. Om sommeren ryger der et par korte leggings under, så lårene ikke bliver hudløse, og strømpebukser er redningen, når det er for koldt til bare ben. Hip hurra for termostrømpebukser i øvrigt!👏🏻
 5. Min cykel. Min sorte bedstemorcykel fra Kildemoes er det vigtigste transportmiddel for en inkarneret aarhusianer som mig😊 Mit liv går derfor helt i stå, når den er på værksted! Jeg vil næsten hellere dø end at spærre mig inde i en pakket, gul bus!😳 Okay okay, jeg vil i hvert fald allerhelst undgå det…

Selvom det er søndag, er i dag ingen undtagelse fra vanerne, så nu vil jeg hoppe ud af dynerne, iføre mig en lang basistop med kjole udover, kvæle en portion skyr med banan på, starte krigsmasken med et lag Touché Éclat, og derefter hoppe på jernhesten hjem til min kære mormor. Jeg er vist lidt forudsigelig😉

Hvilke hverdagsting kan I ikke undvære?☺️

3 Kommentarer

 1. Janne

  Hej Katrine.
  Vedr. Touché Éclat fra YSL – er det så en pen, du bruger?

  Svar
 2. Mette

  Tak for en dejlig liste over dine uundværlige ting!
  Jeg vil bestemt ikke kunne undvære min liner til bryn fra Lindgren cosmetics. Ligner en albino uden.
  Jeg kan bestemt heller ikke undvære mine sorte bukser! Til både hverdag og fest er de min bedste ven.
  Silkoil til håret er Gud, når man er født med krøller der let bliver tørre!
  Læbepomade!!!

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Uha ja, farve til brynene er uundværligt! Læbepomade er også et ret godt bud 😉

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *