17 tegn på at jeg er på vej ud af 20’erne

Ungdommeligt og glædeligt fredagsbars-flashback :D

Ungdommeligt og glædeligt fredagsbars-flashback 😀

Denne weekend er endnu engang startet på sofaen med benene oppe, og faktisk gør det mig efterhånden ikke noget. For nogle år siden var det ganske utænkeligt, at jeg nåede at hilse på sofaen før weekenden blev skudt igang med fadøl, shots og umchi-umchi, men mormor her begynder lige så stille at skifte tempo.

Jeg har netop sendt invitationen til min 29 års fødselsdag ud. Ja, tænk sig, at jeg snart skal fejre min sidste fødselsdag i 20’erne! Det er ikke for at tage sorgerne på forskud, men der ruller sgu alligevel lidt tanker rundt i knolden omkring, hvad det vil sige, snart at skulle tage afsked med de smukke 20’ere. Derfor får I i dag serveret 17 tegn på, at jeg officielt er på vej ud af 20’erne.

17 tegn på, at jeg er på vej ud af 20’erne:

 1. Tina Dickow, Mads Langer og Marie Key buldrer oftere ud af mine højtalere end Nik & Jay, Ace of Base og L.O.C. Formålet med musik er nu i høj grad at give mig ro i hovedet (med mindre løbeskoene er på).
 2. Søndage (og lørdage) foregår efterhånden sjældent med hovedet i kummen efter en fugtig aften. Nu står den istedet på brunch, familiebesøg og gåture. Ja, pludselig har ugen fået et ekstra døgn! Jeg ved ikke helt, om jeg er fan..
 3. Jeg pakker mere sportstøj end festtøj til weekendture.
 4. Jeg kan ikke finde ud af at sove længere end til kl. 8. Hvor jeg dog savner teenageårene, hvor jeg med lethed sov 12 timer i streg. Oh happy day!
 5. Når klokken bliver 15 fredag eftermiddag, tænker jeg mere på at få en bette lur på sofaen end på, hvem jeg skal bælle bajere i fredagsbaren med.
 6. Jeg har fulgt med i både X-factor og Vild med dans i år. Førhen nøjedes jeg blot med at se genudsendelserne med halvlukkede øjne søndag, når jeg alligevel lå og havde ondt af mig selv.
 7. Jeg begynder at sige nej til ting, som jeg egentlig ikke kan overskue, i stedet for konstant at køre med 110 i timen. Katrine-tid er det nye!
 8. Jeg er begyndt at høre Mads & Monopolet lørdag kl. 9 om morgenen! Jeg har altid tænkt, at det var et umenneskeligt tidspunkt, men pludselig er kl. 9 jo nærmest midt på dagen.
 9. Jeg skal til TRE bryllupper i år, og veninderne begynder at blive med rogn. Nu ruller lavinen fandme! Okay okay, sidste år var det jo godt nok mig der blev gift, men det er altså ikke helt det samme 😉
 10. Jeg er begyndt at købe tøj og sko i Kvickly og Føtex. Hvorfor bruge formuer på sko, som alligevel bliver pløret til i alkohol? Nåh, der modsiger jeg vist mig selv i forhold til nogle af de forrige punkter 😉
 11. … hvilket bringer mig til punkt 7: Min hukommelse er blevet elendig. Spørger du mig, hvad jeg lavede i går, har jeg virkelig ingen anelse, og er nødt til at hive kalenderen frem! Enten er mit liv blevet pisse kedeligt, eller også kan knolden bare ikke rumme mere. Jeg er begyndt at glemme ting på komfuret, og mobilen har været til nedkøling i køleskabet et par gange. Forsinket alkoholdemens?
 12. Jeg er begyndt at bage boller. Endda med speltmel og kerner! Hvad bliver det næste? Økologi, hækling og hørfrøolie? Det lyder jo egentlig også meget rart *gisp*
 13. Sport er ikke længere kun for sjov, men en skarp nødvendighed, hvis jeg vil undgå at være udstyret med et par ekstra baller. Og nej, det er ikke muligt bare at skrue ned for snolder-indtaget istedet!
 14. Jeg bliver kørt hjem fra familiefødselsdage af min nevø, som gerne vil sørge for, at den gamle moster kommer godt hjem. Nøj, dét er mærkeligt (men også dejligt bekvemt)!
 15. Jeg er begyndt at bryde mig om rødvin. Jow jow, det bliver skam stadig mest drukket for virkningens skyld, men det er jo faktisk også lidt hyggeligt med godt selskab og et glas fra den røde kilde.
 16. Min ønskeliste består hovedsageligt af boligting til hyggehytten og smykker. Hvad blev der nu af slavevodka og dvd’er?
 17. Jeg er registreret som “fraskilt” på Borger.dk. Det er fandme for mærkeligt!

3 sølle tegn på, at jeg stadig er en anelse ungdommelig:

1. Politik rager mig stadig en høstblomst. Livet er for kort til uenighed, og ingen af jer kan jo alligevel holde, hvad I lover, så det er vel Medina-Madonna hvem af jer, der skal klippe røde snore over?

2. Jeg lever fra måned til måned, og er stadig ikke ansvarlig nok til at have en opsparing på mere end 1,72 DKK.

3. …. Fuck! Jeg kan ikke komme på flere!

Jep, regnskabet viser tydeligt, at jeg efterhånden er klar til at træde ind i de voksnes rækker, MEN jeg skal da lige nyde mit sidste år som halvung, så mon ikke der snarest muligt kalder en fredagsbajer i det fjerne? Please!

Er det egentlig rigtigt, at livet mellem 30 og 40 er toppen af poppen? Det kunne da være rart med lidt guf i vente 🙂

8 Kommentarer

 1. Karen Melchior

  Politik er ikke så kedelig endda. Siger politikeren. Følg mig på instagram (karmel80) og se om det er til at holde ud 😉. Følger dig for at se om jeg kan få lidt inside tips til Aarhus, og må vist hellere følge lidt med her på bloggen også. Mødes gerne over en Ceres Top men jeg er blevet for kedelig til slavevodka men🍹🍸er stadig en mulighed.

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Karen 🙂
   Det skønne ved denne verden er jo, at det ville være kedeligt, hvis vi var ens 🙂 Men jeg lurer da gerne lige på dit politikerliv, hihi..
   Det kunne da egentlig godt være, at jeg snart skulle give lidt insidertips fra Smilets by. Det er noteret 🙂
   K.h. Katrine

   Svar
 2. Helle

  Hej Katrine. Elsker at læse med hos dig, du skriver så godt og humoristisk. Jeg har lige netop set den amerikanske version af gift ved første blik og kom til at tænke på dig. Har du mon set det og hvad tænker du ? 🙂

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Helle 🙂
   Dejligt med dine søde ord! Tak 🙂
   Jeg har set de fleste af de amerikanske afsnit, og det er vildt sjovt at se andre skulle igennem samme forløb. Puha, hvor jeg følte med brudene (og især Jamie) på bryllupsdagen. Jeg sad helt med svedige hænder, da de skulle ind til gommen 😀

   Jeg synes dog, at de trækker den lige lovlig længe med så mange afsnit, men samtidig synes jeg også, at “vores” 6 afsnit var for lidt til at komme tæt på deltagernes personligheder. Så jeg er lidt splittet 😀

   Hvad synes du om deres udgave? 🙂
   Mvh. Katrine

   Svar
 3. Anne Pahl

  Tjek, tjek, tjek og næsten 20 gange tjek kunne jeg grinende sætte ved dine punkter. Hvor genkender jeg det bare. Bliver selv 29 til sommer. Står i skrivende stund i sommerhus med vennerne og laver rødvinssovs, hvem fanden gør det i stedet for at hamre shots i spaen? 😜

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hahaha ja, det havde man sgu ikke gjort for fem år siden! Måske kan der laves en kombination af rødvinssauce og derefter shots i spaen? 😉
   Men puha, vil man virkelig spilde en dag på tømmermænd? 😀 God sommerhustur!

   Svar
 4. TJ

  Hej Katrine!
  Kan berolige dig med, at du bare skal glæde dig til 30′ erne😊 jeg runder selv meget uvirkeligt de 40 næste gang, men de sidste knap 10 år har været de fedeste ever✌️
  Så se blot roligt frem mod det, du vil opleve en finden i havn ved dig selv som er uvurderlig. Tak for en hyggelig blog😊

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej TJ
   Det er skønt at blive beroliget lidt, så tak for det 🙂
   Jeg har nemlig også hørt, at man falder mere til ro i sig selv, så det lyder da egentlig ret rart 😉
   Tak fordi du læser med.
   Mvh. Katrine

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *