14587 skridt

På eventyrtur i København :)

På eventyrtur i København 🙂 Urimeligt, at hun har en tyndere mås end mig, når hun bare sidder der og glor…

Status på sundheden

Dag 3 på min “jeg-vil-kunne-passe-mine-kjoler-igen-kur”, og indtil videre går det faktisk overraskende smertefrit. Jeg syndede dog med en enkelt lækker lakrids i går, som råbte mit navn MEGET højt! Hurra for at Jakob var standhaftig nok til at smide resten af lakridserne ud, for ellers var jeg da gået helt bananas *savle savle*! Stakkels små forladte lakridser, som måtte lade livet i skraldespanden 🙁

I går startede jeg morgenen ud med at hive målebåndet frem, og så fik den ellers ikke for lidt med at måle dunk, patter og baller! Jeg ved af erfaring, at min vægt ikke altid afslører sandheden, så målebåndet er oftest mere pålideligt (men irriterende ærligt!). Min røv er fandme over en meter bred, hihi.. Mambomås! Nåh, men det var jo ikke den store overraskelse 😉 Hvis så bare patterne i det mindste gad at brede sig lige så meget som måsen *suk*!

Jeg har plottet alle målene ind i app’en Lifesum, som også hjælper mig med at få øjnene op for, hvor mange kalorier der ryger i dunken (chok!). Mon måsen når at skrumpe ind til at fylde mindre end en meter pr. 26. marts?

Det er fandme uhyggeligt, du!

Det er fandme uhyggeligt, du!

På eventyrtur i København

En af mine missioner er, at jeg vil op på de gyldne 10.000 skridt om dagen, og forleden fandt jeg ud af, at min kære iPhone åbenbart automatisk registrerer, hvor mange skridt jeg tager hver dag. Det var et pokkers til wake up call, for pøj hvor ser det skidt ud!! Mit gennemsnit for januar måned lå på 4.500 skridt om dagligt (ups), så nu har jeg besluttet mig for, at der skal ske noget action! Kontormusen skal op på dupperne, og derfor hapsede jeg forleden en skøn lang gåtur på egen hånd i København.

IMG_4665

Lidt mere eventyrsstemning fra gåturen. Mon jeg også bliver en “lækker svane” en dag? 😀

Jeg startede ved Nørreport, og derfra havde jeg direkte kurs mod den bette havfrue. Men hovsa, Karsten: efter blot 200 skridt stødte jeg på Moss Copenhagen’s store lagersalg, som jeg selvfølgelig liiiiiige skulle lure lidt på. Det giver vel også lidt skridt på kontoen, at snige sig mellem tøjstativerne? 😉 Jeg fandt dog ikke nogle must haves, hvilket er meget heldigt taget i betragtning af, at min første dagpengeudbetaling lød på 4.776 sølle kroner, så der er ikke mange ører tilbage til tant og fjas (læs: kjoler og kage).

Jeg kom derfor ud fra lagersalget i live, og derefter udviklede gåturen sig til en vaske ægte eventyrtur, hvor jeg både stødte på et forladt grantræ, en svane, Den Lille Havefrue og en kirke, som mest af alt lignede noget fra et uhyggeligt eventyr med en indespærret prinsesse. Alt i alt: en smuk gåtur på trods af gråvejret, og jeg endte med at få gået 8,4 km og ramme de 14.587 skridt! Sejr!

OG jeg fandt endda hjem igen UDEN brug af Google Maps og Rejseplanen! Lad klapsalverne begynde 😉

2 Kommentarer

 1. Maja

  Hej Katrine
  Nu motiverede du mig lige til at bruge Sundheds-app’en… Ved du om man ligesom skal aktivere den? Min app indeholder ingen data…
  Hilsen Maja

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Maja
   Fantastisk at kunne motivere andre 🙂
   Jeg kan desværre ikke huske, hvordan jeg fik sundhedsapp’en til at virke, og mindes faktisk også at den drillede mig i starten. Synes slet ikke, at den er logisk opbygget. Måske kan Google hjælpe dig på vej?

   God vind med det i hvert fald 🙂
   Mvh. Katrine

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *