1000 tak

Nix, alvorlig bliver jeg vist aldrig! Fjollefis ;)

Fjollefis til julefrokost 🙂

Jeg ligger her på sofaen med alko-ånde, pels på tænderne og dunkende hovedpine, men skidt da være med det, for i dag kan jeg juble over, at Hyggehytten har netop rundet de 1000 følgere på Facebook! Tak for jeres opbakning til mit projekt “jeg vil skrive noget mere” 🙂 Det er SÅ dejligt, at I vil læse med!

 

Den dunkende hovedpine trykker, fordi jeg i går gav den gas til julefrokosten på mit arbejde. Jeg var som altid en del af julefrokostudvalget, så vi havde haft travlt hele dagen med oppyntning til 125 festlige kollegaer, og fødderne var faktisk allerede trætte inden festen begyndte, MEN vi havde en fantastisk hyggelig aften, og jeg holdt den da kørende til kl. 4, hvor jeg dog sluttede af med at sidde og sove i en stol, haha.. Egentlig fatter jeg ikke, at jeg er i live i dag, for jeg cyklede hjem med en mega brandert, hvor jeg var nødt til at lukke det ene øje for at kunne se lige, haha.. Det var en spændende tur ned af Vestre Ringgade!

Da jeg vågnede kl. 12, var der strålende solskin udenfor, men det eneste jeg orkede var at smide mig på sofaen og bestille en ordentlig røvfuld sushi til morgenmad. Trist, men også ret lækkert! Nu er problemet blot, at jeg igen er blevet sulten, og stadig ikke har noget i køleskabet, men ville det ikke være lidt sørgeligt at skulle hive dankortet frem på JustEat for anden gang på én dag?

Jeg fik selvfølgelig også taget lidt toilet-selfies til Jakob, som var til julefrokost i KBHÅÅÅ. Weekenderne er lidt lange, når vi ikke kan ses, men det trøster lidt at vide, at vi snart kan fjolle sammen hver evig eneste dag 🙂 Kjøwenhavner-countdown: 13 dage tilbaws!

2 Kommentarer

 1. Hanne Agnete Svanhild Juhl

  pyha da da hvor er du lille, – man må ikke cykle med sprut i blodet , godt landbetjenten holdt kaffepause .

  Men godt du overlevede .Jeg måtte skrive dette om 14 x , da jeg selv har fået en bette en over tørsten .

  Hils Jacob

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hihi, nej jeg er en bølle 😉
   Håber hovedet har det ok i dag på trods af lidt for meget tørst 😉
   K.h. Katrine

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *